Officiell webbshop för DJO Nordic
500 kr til der opnåes fri fragt. Gælder udelukkende ved betaling med kort.

DJO Mærker

Sammen med Aircast®, DonJoy® og ProCare® produkterne inkorporerer DJO™ følgende mærker og varegrupper. Vi vil fortsætte med at udvikle medicinsk udstyr, der bliver standarden for pleje og forbedring af liv og som har til formål at levere støtte og løsninger, der overstiger vores kunders forventninger. Vi er en global virksomhed med verdens mest respekterede brands, der leverer løsninger for muskel-sundhed, vaskulær sundhed samt smertebehandling, såsom skinner og støttesystemer, kirurgiske implantater og rehabiliteringsenheder. Vores mærker hæve standarden for patientkomfort med prisvindende innovationer. Vores tætte forbindelser med ortopædiske og fysioterapi fagfolk har bidraget til vores førende markedsposition inden for forskellige områder. Vi ønsker at forbedre dine patienters livskvalitet, ved at tilbyde smarte løsninger med medicinsk udstyr.

AIRCAST
Tilbyder professionelle løsninger af høj kvalitet med dokumenteret effektivitet og patientkomfort. Aircasts sikre produktsortiment omfatter fod- og ankelskinner kuldebehandling og vaskulære systemer, der leverer løsninger til akut behandling, rehabilitering og DVT-profylakse.

CEFAR
Cefar är ett varumärke hos DJO som började utveckla teknologin och den medicinska forskningen kring elektroterapi till produkter 1975. Elektroterapi är en effektiv och biverkningsfri behandlingsmetod och Cefar erbjuder portabla TENS-stimulatorer som används inom vården men även med ett sortiment som enkelt kan användas av patienten i hemmet.

CHATTANOOGA
Sætter standarden for rehabilitering af bevægeapparatet, neurologiske og blødvævslidelser. I mange år har Chattanooga været det brand i fysioterapien som har ført branchen gennem løbende innovation. Chattanooga tilbyder et komplet sortiment af produkter til hospitaler, klinikker og hjemmepleje, herunder klinisk elektroterapi, behandlingsborde, ultralyds- og laserudstyr, udstyr til chokbølgebehandling, termisk terapi og CPM'er.

COMPEX
Compex er alt, hvad du kan forvente fra Schweisisk teknologi: højtydende pålidelig og avanceret. Compex har skabt de mest innovative teknologier på om rådet for elektrisk muskelstimulation, såsom den patenterede og banebrydende Mi-teknologi, som giver skræddersyet muskelstimulation for optimale resultat er. Takket være sit stærke omdømme og know-how opbygget over de sidste 20 år, er Compexs muskelstimulatorer blevet et "must have" i topsport.

DONJOY
DonJoy tilbyder et komplet sortiment af hårde og bløde skinner til næsten alle led i menneskekroppen. De er kendt for sine 4-punkts knæskinner med FourcePoint™ hængselteknologi, som anvendes i hele verden til rehabilitering af ledbåndsskader og forebyggelse af personskader.

EXOS
Exos er et glimrende alternativ til gipsning og til stabil ortosebehandling. Exos tilpasses og formes individuelt efter patienten. Exos er en formbar, justerbar og vandtæt løsning til behandling af frakturer og skader, som kræver stabilisering. Med det unikke BOA®-system kan den tages af og på samt justeres.

PROCARE
ProCare tilbyder et omfattende udvalg af ortopædiske støttesystemer og produkter til optimal patientpleje og sikkerhed. ProCare er et anerkendt og respekteret mærke på hospitaler og klinikker rundt om i verden. Virksomhedens produkter er designet til at hjælpe patienter i løbet af helingsprocessen til fuld helbredelse.

For mere information om vores brands, firma og kontaktnumre, besøg venligst vores internationale hjemmeside DJOglobal.dk

Populære lige nu!
Compex Trykknapselektroder 50x50 mm
Compex Trykknapselektroder 50x50 mm (1 pakke, sort)
78 kr
941210Webb
Batteri Compex
366 kr
42201
DURA STICK PLUS - CEFAR EASY Elektroder 50x50 mm
89 kr

Brands